Dobrý den potřeboval bych rychle prodat byt v Praze, poradíte mi prosím někdo dobrou realitní kancelář pro prodej bytu?
Prodej bytu Praha
Pokud chcete opravdu rychle prodat vaši nemovitost v Praze, tak doporučuji se podívat na realitní kancelář edoxreality .cz já jsem přes ně velice rychle prodala dům po babičce.
Já jsem zavolala na číslo 800 503 305 a tam jsem si domluvila schůzku s makléřem a dala jsem si s ním schůzku přímo v domě, kde si všechno nafotil a pak už se o vše postaral.
Tak každá větší realitka do který půjde ten prodej zajistí, pak záleží na tom jestli to i splní https://realitymix.centrum.cz/…ou-1846.html některý už toho umí nabídnout hodně ale jde o to si zjistit jestli se to vyplatí a není to jenom že vám budou mazat med kolem pusy.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.