Zdravím, jaké probiotika byste mi doporučili ted před dovolenou? Taková prevence, abych tam nemusela řešit problemy s travením? Jedeme do Egypta za 2 týdny.
Probiotika před dovolenou
Já osobně beru probiotika od Naturevii( dřiv Swiss natural) moc kvalitní, Laktobacily 5. Stačí mi brat jednu tabletu týden před odjezdem a během dovolené. Vyrabí se v ruzně velkych balení.
Ano v lekarně je mají. Jsou to tady tyto https://www.apotek.cz/…ly-5-cps-120?…. Nemusí se uchovávat v ledničce a maji na výběr ruzně velká balení.
@Nickyna píše:
Dobry vitamin D mi vie niekto poradit?
Jak už tu bylo zmiňované, tak třeba Naturevia má i vitamín D. Já beru od nich ten v podobě kapek je to D3 a cítím se skvěle celý rok.
Ahoj, jedeme za 14dní k moři i s dcerou (10M), má cenu jí začít dávat probiotika takhle krátkou dobu dopředu? A jaké mi doporučíte pro malé dítě? Díky
@LLalaLaaa píše:
Mužou ten imunohelp brát i děti ve věku 6 let?
Jasně, nebála bych se toho. Zrovna ImunoHelp jsem dávala oběma klukům..
jeden má 4 roky a druhej 8. Hlavně Naturevia má především přírodní
produkty.
No, já nevím. Mě tady ty exotické destinace teda nikdy nijak zvlášť nelákaly. Spíše naopak. Navíc si myslím, že parádní dovolenou si člověk může užít v klidu tady u nás. Je tu spousta hezkých míst. Ubytování se dá u nás taky sehnat levně. Nebo pokud se cítíte trochu jako dobrodruzi, tak se dá na spoustě míst zařídit spaní pod stanem v nějakém kempu. Právě něco takového bychom letos chtěli s manželem podniknout.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.