Který přípravek na erekci zabírá nejrychleji a vydrží dlouho? díval jsem se, že spousta jich musíte brát asi hodinu před. Jsou ale někdy situace, kdy mi hodina přijde jako opravdu hodně…
Přípravek na erekci
Mám zkušenost s gelem, který zabírá do 20 minut od požití. Účinek má až 24 hodin, kdy kdykoliv během této doby můžete mít tvrdou erekci a hlavně i o mnoho delší pohlavní styk. Jsem s tím opravdu spokojen, protože se jedná o gel, na který není potřeba lékařský předpis.
Dělají se určitě i prášky, ale já mám tento gel vyzkoušený a je na něj opravdu spoleh http://www.supererekce.com/5-runner Podle mého názoru je to nejrychlejší způsob, jak dosáhnout erekce a nepotřebujete kvůli tomu chodit k doktorovi pro recept.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.