Doporučíte mi prosím někdo, kde koupit kvalitní přikrývky na spaní pro děti? Kde vybírat?
Přikrývka na spaní
Pro dvě dcery jsem asi před půl rokem koupila zátěžové přikrývky. Ty se kupují podle váhy osob, které pod ní mají spát. Přikrývka by měla být těžká zhruba jako 10% váhy člověka. Koupila jsem si ji pak i pro sebe a nádherně se pod ní spí.
Zátěžovou přikrývku můžete koupit u https://www.zoras.sk/…e-prikryvky/ Mají je v několika provedeních, různé jsou pro dospělého nebo pro dítě. Vždy si volíte i váhu přikrývky, měla by bát zhruba těch 10% váhy člověka.
Od naturevia momentálně užívám MULTIKOMPLEX. Jedná se o kompletní multivitamin a multiminerál s obsahem rostlinných extraktů, trávicích faktorů a dalších aktivních látek.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.