Zdravím všechny, malej má 5 měsíců a budu pomalu zavádět příkrm. Určitě budu i vařit domácí příkrmy, ale dáte mi tip i na kupovaný „dobrý“ příkrm, třeba na cesty apod.
Příkrmy pro děti
Dobrý den, já se přiznám, že se to snažím střídat, ale někdy dávám dcerce jen kupovaný, protože nestíhám. Můžu doporučit výborný příkrm ve skleničce od Sunaru.
Zdravím, za mě na tom nic není, protože ty kupované příkrmy jsou skoro jako domácí. Hlavně ten BIO od Sunaru, ten je ještě lepší než domácí, protože je striktně BIO.
Já jsem synovi příkrmy vařila. Vždy více a zamrazila jsem. Ale hodně si ujíždím na kvalitním nádobí pro děti.
Například, že ho dítě nerozbije, když mu spadne a také, aby bylo bezpečné a nepřevrhlo na sebe třeba polévku.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.