Nevíte náhodou prosím někdo, jak bych mohla přenést staré kontakty ze starého telefonu do nového telefonu? Ušetřilo by mi to opravdu hodně práce, ale na tyto věci jsem opravdu levá.
Přenesení kontaktů z telefonu
Informační technologie a všechny počítače i mobil, to je pro mě španělská vesnice. Bohužel však všechno tohle potřebuji k práci, takže to používám denně. Když se mi něco pokazí, tak jsem odkázána na online pomoc ajťáků. Sama si neopravím vůbec nic.
Mohu vám předat kontakt na https://www.marwin.help/cena/ Já jsem
na ně narazila náhodou na internetu, takže klidně mohou pomoci i vám
Ahoj, já už jsem několik let věrná značce Apple, takže pro mě je to přecházení jednoduché. Všechno se automaticky synchronizuje. jediné, co mě na této značce je cena. všechno od Applu je podle mě předražené! teď jsem si například koupila krásný obal na mobil, který není originálně od této značky, takže vyšel mnohem levněji.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.