Dobrý den, koncem února jsem prodělal velmi těžkou angínu. Od té doby jsem byl v pořádku, sportoval jsem s plným výkonem, prostě ve zdravotní formě. Teď mě popadla lehká viróza, teploty 3 dny tak 37,5 a 4.den už bez teploty. Mandle (přesto, že trpím jejich chronickým zánětem) zduřelé nemám, ani mě nebolí. Mám ale na jedné straně krku hodně zvětšené uzliny. Jinde po těle jsou v pořádku, jenom ty jedny krční jsou zduřelé. Může se jednat o mononukleózu? Děkuji za odpověď
Přechozená mononukleóza
Synecku myslim nebo spis vicemene vim ze si prechodil mononukleozu dej si
pozor nemoc je to zakerna. Chyti te za pacesy a jen tak te nepusti a pamatuj nelibat se snikym
Díky za odpověď. Jenom dodám, že teplota nezmizela, nýbrž pokračovala
a během dvou týdnů vylezly jak játra, tak akutní protilátky, proti
mononukleoze. Teď už mám léčbu za sebou a těšim se dobrému zdraví. Jen
jsem vám chtěl dát za pravdu.
Zdravím
Dobrý den chtela jsem se vás zeptat, přechodila jsem mononukleozu, nevedela jsem, ze ji mam, ale jen bych rada vedela jak vas lecili, kdyz se to pry neleci antibiotiky a jake jste mel stavy, já mam vnitrni tresy, podrazdenost, velkou unavu, dekuji za odpoved.
Souběžně s tímto zjištěním a odstraněním zvýšených jaterních testů, tedy s údajným vyléčením, se u mé příbuzné projevily tyto příznaky - z mladé aktivní ženy unavená, spavá přes den, nespavost v noci, nerozhodnost, s úzkostmi. Zhoršily se jí problémy s krční páteří a hlavně rozběhl se jí silně tinnitus, který před 5 lety téměř ustal, nyní je silný a nesnesitelný. Navštěvuje všechny možné lékaře - neurologa, internistu, fyzioterapeuty, psychiatra, psychologa - doporučená léčba i hypnotiky její stav spíše zhoršuje. Opustila zaměstnání, prý je na vině stres. Má 32 let, svobodná. Je možno klást tyto následky do souvislosti s přechozenou mononukleózou a jak dále postupovat??? Děkuji alespoň za návod a radu. V. H.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.