Dobrý den, zdědila jsem iphone pro 12, po kamarádce, která si koupila nový, je v perfektním stavu, ale ráda bych si pořídila pouzdro, ale nejsem v tomhle vůbec zkušená, ale kamarád mi doporučil https://revocase.cz/…phone-12-pro že od nich pouzdro má a je nad míru spokojený, co vy na to? Máte také zkušenosti? Děkuji a hezký večer
Pouzdro na iphone 12 pro
Z AliExpressu jsem jednu dobu kupovala fakt hodně, ale pak jsem objevila kryt na iPhone 13 odsud a už nechci nic jiného. Ta kvalita je nesrovnatelná a říkám si, že když si kupuji drahý telefon, tak nebudu přeci kupovat levný kryt. To je jak kdybyste si pořídili Ferrari a pak na to kupovali potahy z bazaru. Nebo už jednou ojeté pneumatiky.
Na alíkovi je super že tam těch kritů můžete nakoupit víc a střídat
to a pořád vás to nestojí randál
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.