Zdravím, prosím o tip na e-shop s dětskými potřebami pro prvňáčky. Chtěla bych vše pořídit online a na jednom místě. Děkuji.
Potřeby pro prvňáčka
Dobrý večer, já jsem všechno pro prvňáčka objednala tady https://www.zdravybatoh.cz/. Jsem fakt spokojená - měli vše skladem a doma bylo objednané zboží asi za tři dny. Objednala jsem batoh v setu i s penálem a sáčkem na přezuvky.
Dobrý den, batoh je lehoučký, váží jen 900 gr. a uvnitř je hodně prostorný. Řešený je uvnitř velmi dobře, prvňáček se bude v batohu dobře orientovat - vše má v jedné komoře. Jinak je vše krásně propracované a batoh sedí na dětských zádech perfektně.
Dobrý večer, tak ještě jednou moc děkuji za doporučení. Všechny
potřeby i školní batoh od značky Beckmann máme objednané a už se jen
těšíme až balíček dorazí
Ahoj, jestli mohu doporučit, určitě se mrkni třeba tady na tenhle článeček . Dočteš se tam
velikou spoustu rad na to, jak připravit svého špuntíka do školy a co ho
tam čeká. Já jsem to ani moc dobře nevěděla, protože jsem si to svoje
„poprvé“ nepamatovala a máma mě k tomu nějak nikdy nepřipravila
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.