Dobrý den
Mám problém ohledně sebe… Vidím se moc tlustá i když mi ostatní
řikají, že jsem hubená.. Jsem docela mladá a vadí mi moje váha =
53 kg…Moje výška je 175 cm.. Líbí se mi hubené holky s anorexií..
nevím proč ale chtěla bych bát taky tak hubená.. Nemám ráda svojí váhu
a chtěla bych mít tak 42 kg… Nevím co dál dělat… Pomůžete mi??
Asi jsem psychpat… nebo nevím :z
ed:
Potíže s váhou
zdravim te mila zlata.tak ty si dobre posahana.
melka by si navstivit psychiatra.co muze byt na svete nejlepsiho nez dobre
papanicko.10kg priber!
vladka
Tak to si tim pádém taky anorektička a podle mě je to nejhoší psychycká porucha co vůbec a nebo si jenom blbá jo to na tobě
@TeriNna píše:
Dobrý den
Mám problém ohledně sebe… Vidím se moc tlustá i když mi ostatní řikají, že jsem hubená.. Jsem docela mladá a vadí mi moje váha = 53 kg…Moje výška je 175 cm.. Líbí se mi hubené holky s anorexií.. nevím proč ale chtěla bych bát taky tak hubená.. Nemám ráda svojí váhu a chtěla bych mít tak 42 kg… Nevím co dál dělat… Pomůžete mi??
Asi jsem psychpat… nebo nevím:z
ed:
Ahoj, posuzování je normální, jen by nemělo jít do takového stadia, kdy tě to začne ovlivňovat a být nespokojená. Nechtěla by sis o tom s někým promluvit? S někým blízkým z rodiny, partnerem, kamarádkou… Není dobré být na to sám.. Zkusila bych si také napsat své úspěchy, určitě jich máš mnoho.. a zpětně se na všechny podívat, nebo si je přečíst ve chvíli, kdy ti není zrovna „hej“. Pokud nemáš nikoho, s kým by sis o tom chtěla promluvit, zkusila bych klidně poradnu Anabell, pomáhá osobám s poruchou příjmu potravy. Můžeš zkusit jejich internetovou poradnu nebo peer konzultanství. Peer konzultantka je osoba, která si sama poruchou příjmu potravy prošla a nyní je vyléčená. Konzultace s ní, tě může motivovat ke změně chování a odradit tě od držení diet.. Jelikož peer konzultantka ti řekne tvůj příběh a sama si udělá obrázek, co porucha příjmu potravy nejen na zdraví osobám bere.. Držím moc palce, ať už zkusíš jakoukoliv pomoc.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.