Dobrý den, léčím se na onkologii a docházím na ozařování. Chtěla bych předejít nepříjemným projevům a celkově posílit organismus a střeva. Máte zkušenost? Co by mi mohlo pomoct?
Posílení organismu a střev
Ahoj, kolegyně má taky po léčbě onkologického onemocnění a pomohl jí přírodní doplněk stravy Penoxal.
Doporučuji si pročíst tyto stránky https://cz.penoxal.com/. Najdete tam i zkušenosti s tímto doplňkem stravy.
Moc díky, četla jsem teda hodně pozitivních zkušeností, takže doufám, že mi taky pomůže. Hned jsem si jedno balení objednala.
Zkuste wurmex. Také má přírodní složení a pomůže Vám hlavně když
sdílíte domácnost i s nějakým mazlíčkem
Co se týká očisty organismu a střev vyzkoušela jsem vše možné. Potřebovala jsem aleněco co by mě pomohlo důkladně očistit i játra. Dostala jsem tip na ostropestřecovou pastu od Foxylife. Jsem moc spokojená, mé jaterní testy se dostaly do normálu.
Doporučili mě balení 500ml. Toto mě stačilo na obnovení normálná činnosti jater a upravení zažívání.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.