Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly by mi někdo vysvětlil laicky eeg- záznam epizodický četně dlouhé epizodky theta 4hz oboustraně T-O s akcentací při hyperventilaci jen krátké useky norm aktivity dále si stěžuje na časté bolení bříška a po ránu na náhlou bolest hlavy zajímalo by mě jestly je to s tímto spojený a co se mu děje v hlavě a jestly to dokáže nadobro zmizet a jaký všechny vyšetření jsou možný podstoupit zatím jsme podstoupily jen eeg zajímalo by mě co všechno se dá odhalit co by to mohlo způsobovat děkuji
Mozková porucha
Potrebuješ zapátrať po skutočných príčinách u liečiteľa čo robí napríklad LCVJ, mňa jeden liečil na diaľku, zbavila som sa popritom aj iných problémov. Tu je jeho adresa: www.lieceniecezvyssieja.wordpress.com, drzim palce!
opět…prosím uživalele emm aby na tyhle báchorky nijak neapeloval, jelikož jde o reklamu kterou sem dává nákej zbožnej idiot co neví o medicíně ani prd…
a vám ninako doporučuji odejít ze serveru, jelikož ste jen další z těch stupidních hovad co roupama neví co dělat…na ty vaše kecy vám říkám, že se pletete lékařům do práce, motáte lidem hlavu za nesmysly..které jsou jak jinak než podvody a nudíte mě..takže sbohem..
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.