Holky prosím, jak moc to bude bolet po porodu císařem? vydržím to i bez analgetik?
Porod cisařskym rezem bolest
Pokud nechcete brát prášky od bolesti, tak si zajděte do lékárny, kde se dá objednat pumpička s analgetikem, která vám bude po dobu tří dnů po operaci pumpovat analgetikum přímo do rány. Stačí když v lékárně zaplatíte 4000 Kč a lékárna pumpičku doručí přímo do nemocnice, kde Vám bude zákrok proveden.
Také jsem si ji objednávala, když jsem si nechala dělat nová prsa, díky ní jsem téměř opravdu nich po operaci necítila.
Já analgetika v nemocnici odmítla 3 den ráno, měla jsem pocit, že je nepotřebuju, dalo se to vydržet, začala jsem hned chodit, to mi pomáhalo. Nejvíc nepříjemné bylo vztávání z postele, ale z boku to šlo a praktikovala jsem to tak i doma.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.