U které pojišťovny si mohu zařídit výhodné pojištění nemovitosti? Chtěla bych to vyřešit co nejrychleji, protože bez něj jsem opravdu hodně nervózní.
Pojištění nemovitosti - výhodné
To se nedivím, pojištění je vždy lepší mít opravdu v pořádku. Já jsem pojištění vyřizovala přes srovnávač pojištění online, kde se to opravdu vyplatilo.
Tohle jsem nikdy moc nepochopila, jak by to mělo fungovat? Sjednání online? To jako člověk nemusí nikde podepisovat pojišťovací smlouvu?
Hele já jsem tomu také moc nevěřila, a pokud by tam byl rozdíl jen pár korun, tak bych to asi ani nedělala. Přesto jsem vyzkoušela si porovnat pojištění přes srovnávač pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ , kde mi vyběhlo pojištění o 30 % levnější. Proto jsem si ho tam i sjednala. Místo podpisu tu slouží zaplacení přes bankovní účet.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.