Doporučíte mi prosím někdo kvalitní pneumatiky na auto? Podle čeho vybrat kvalitní?
Pneumatiky na auto - výběr
U každé pneumatiky najdete vždy kompletní technické specifikace, kde můžete vidět maximální rychlost, zatížení pneumatiky, hlučnost, spotřebu, přilnavost. Podle tady toho můžete vybírat kvalitní pneumatiku. Nelze je vybírat jen podle ceny. Na jaké auto hledáte pneumatiku?
Dokázal by jste mi tedy prosím na rozměr pneumatiky 225/45 R17 doporučit konkrétní kvalitní pneumatiky? Tedy myslím tím kvalitní zimní pneumatiku?
Za mě bych bral asi teď https://www.pneumatiky.cz/…ky-752878-t1 jsou zrovna v akci za super cenu. Kupoval jsem od pneumatiky. cz pneu už několikrát a vždy rychlé dodání. Hlavně to nejsou žádné skladovky, vždy maximálně rok vyrobené
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.