Dobrý den, jak se zbavit nežádoucích virů a plísní v tělě?
Plísně v tělě
Ahoj, v Praze je centrum Biorezona, specializují se na diagnostiku zdraví těla, já tam chodím na plazmový generátor Super Ravo Zapper, ten zbavuje tělo plísní a patogenních virů
Tam si určitě zajděte, opravdu to stojí za to, docházím na plazmový generátor, zbaví to těla patogenních virů a není to nijak bolestná procedůra
Jmenuji se hana a jsem z mladých buků a už dlouho bojuji s plísní na nehtech nohou a jelikož mám vše chronické kvůli špatné autoimunitě tak nevím už co s tím myslíte že by mě mohly v Praze též pomoc
Za nic nevyhazuju peníze, za pár korun si vždy koupím homeopatika a za pár dní, popř. týdnů mám pokoj. Nedávno jsem ji použila na plíseň na nehtu u dcery a nehet má už krásný, ani na kožní jsme nemuseli.
@Jančakecalka píše:
Za nic nevyhazuju peníze, za pár korun si vždy koupím homeopatika a za pár dní, popř. týdnů mám pokoj. Nedávno jsem ji použila na plíseň na nehtu u dcery a nehet má už krásný, ani na kožní jsme nemuseli.
Ještě dodám, že pro rady chodím na Světhomeopatie. cz. kdyby měl někdo zájem.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.