Dobrý den, na internetu mě moc zaujal tento parfém na praní https://www.puellavune.cz/…-prani-jalu/ , nikdy jsem o tom neslyšela. Má to úžasné recenze, stačí kapka a prádlo voní úžasně a dlouho, je to šetrné k pračce a sušičce a nejlepší na tom je, že si můžu objednat vzorečky, které jsem si objednala. Moc se těším. Máte někdo zkušenost s parfémy na praní?
Perfém na praní
Taky mám velice oblíbené parfémy od Puellavune, na jejich webu jsem si objednala vzorečky a vzala jsem i mamince, která je jimi teď úplně posedlá.
Jsem moc ráda, že na ně slyším samé kladné recenze. Vzorečky jsem si také objednala a strašně se těším až dorazí. Všude na ně čtu jen samé kladné recenze a to jak mají spoustu dalších využití.
Podělte se pak o recenzi, taky po nich pokukuji. Moc se mi líbí, že nabízejí vzorečky to jsem moc jinde neviděla a celkově se mi libí to množství co se používá, vypadá, že i dlouho vydrží.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.