Ahoj, chtěla bych vyzkoušet Peelingovou maska na ruce, ale nechci kupovat nějakou drahou, která nebude fungovat, nepoužívá to někdo, kdo by mi poradil, která je nejlepší?
Peelingová maska na ruce
Nejlepší hodnocení má tato maska ***, žádné alergické reakce, můžeš jí použít dvakrát
edit admin - odstraněn odkaz
@Terez178 píše:
Já mám výbornou zkušenost s peelingovou maskou EFEKTIMA PharmaCare Mani-SPA
Kde peelingové masky kupujete? Zkoušela jsem jednu koupit v drogerie, ale nebyla jsem s výsledkem spokojená.
@Jana369 píše:
Kde peelingové masky kupujete? Zkoušela jsem jednu koupit v drogerie, ale nebyla jsem s výsledkem spokojená.
Většinu kosmetiky nakupuju přes internet, výbornou zkušenost mám s eshopem notino, zboží vždy bez problému došlo. Na jejich stránkách kupuji ji tuhle peelingovou masku.
Výbornou zkušenost mám s kosmetikou Bione Cosmetics. Mají výborný čistící peeling, který požívám na celé tělo i ruce. Objednávám na notino.cz a je za super cenu.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.