Chci se zeptat na radu či podobné zkušenosti s bolestí šlapky ze spodu (jen pravá). Jde o palčivou bolest v místě vyklenutí klenby (ploché nohy nemám), může být mírná ale může přejít i do stavu, kdy když si stoupnu na špičku, mám pocit jakoby se mi měly přetrhnout šlachy v noze, palčivá místní bolest - prostě takhle stát nelze a pak mohu chodit jen po straně nohy, ne přímo přes špičku. Ozývá se mi to jen pokud déle chodím či jinak namáhám šlapku samotnou (typický pohyb při chození, ale stává se mi to i při jiných sportech), ne pokud mám tenké podrážky či je terén značně členitý a nohu zespodu jakoby stále masíruje. Masáž šlapky při bolestech pomáhala zpočátku, teď už jen trochu (prováděno večer před spaním, ráno to však stále cítím). Během dětství jsem měla poškození 1-2× kotník, ale nikdy vyvrtnutý a vše doléčeno. Máte někdo podobnou zkušenost či netušíte, co by to mohlo být? Díky moc! Peťa
Palčivá bolest šlapky
Dobrý den, nemáte náhodou někdo za sebou operaci kolene? dokážete mi někdo říct, jak moc to tak zhruba bude bolet po operaci?
Já jsem z toho měla docela strach, protože jsem kojila, když jsem musela na operaci, a abych mohla kojit dál, tak jsem si objednala pumpičku, která mi pumpovala analgetikum přímo do rány, tak jsem mohla normálně kojit. Navíc mne to vůbec nebolelo, takž by to mohlo být řešení i pro Vás.
Stačí si před operací zajít do lékárny, kde pumpičku za nějaké 4 tisíce korun objednáte, pumpička Vám potom přijde přímo do nemocnice, kde na porod půjdete.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.