Z čeho máte kolem nového domu vybudované oplocení? můžete mi prosím poradit, z jakého materiálu bude nejlepší vybudovat plot?
Oplocení domu - z čeho?
No pokud chcete klasiku tak to je normální laťkový plot, i když mě se o dost víc líbí spíš kamenný plot, není přes něj tolik vidět a vypadá dobře.
Podle mě je nejlepší volba hliník. My máme kolem celého domu hliníkový plot a naprosto nám vyhovuje. Je kvalitní, odolný a hlavně bezúdržbový, což si s manželkou oba pochvalujeme. Můžete se podívat na stránky hlinikoveplotycr. cz, je to firma, která dělala plot nám. Vše proběhlo opravdu rychle a velmi profesionálně. Dokáží udělat hliníkový plot na míru, schválně se podívejte na obrázky, jak ty plotové dílce vypadají. Plot je dokonale hladký a je to velice moderní
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.