Holky čeká mě bohužel operace prsou a kojím, takže nebudu moci brát prášky od bolesti, nevíte jak moc bolí hojení jizev po operaci prsou?
Operace prsu
Kamarádka byla na operaci v Rakousku a po operaci dostala do rány kanylu s pumpičkou, která ji přímo do jizvy pumpovala látku ropivacain, takže nic necítila a v pohodě se hojila.
Ano už jsem se na to ptala v nemocnici, dá se to zařídit i u nás, stačí když si zajdete do lékárny, kde to objednají a doručí to do nemocnice, kde vám to doktro přes kynalu zavede do jizvy, stojí to 4000 korun.
co se tak dívám, tak hodně lidí tu pumpičku použiva a já vůbec nevím co to je? Mužete mi to někdo vysvětlit, popsat? Jak to funguje?
lidi ji použivaji třeba po operaci kolene, nebo i ženy po cisařskem řezu. Umrtvi to ranku tím, že se tam vstříknou analgetika a taky se to pak líp hojí
Tak určitě se musíte rozhodnout, v jakém rozsahu si je chcete nechat dělat nebo upravovat. Také hodně záleží, kde si je budete chtít nechat dělat. Já jsem si vybral kliniku, kde používají opravdu kvalitní implantáty, které se používají i v USA. Tam mají totiž úplně jiná pravidla, a hodně dbají na kvalitu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.