Dobrý den, jdu na operaci kolene, nemáte někdo zkušenosti s pooperační bolestí? jak moc to potom bolí? myslíte, že bych to mohl vydržet i bez prášků od bolesti?
Operace kloubu
Myslím si, že bez prášků od bolesti to určitě nezvládnete po operaci… Jaký k tomu máte důvod se takhle trápit? v dnešní době už je hodně možností…
Pokud nechcete po operaci brát prášky od bolesti, tak stačí zajít do lékárny, kde si objednáte pumpičku, kterou vám nasadí po operaci a ta vám bude po dobu 3 dnů pumpovat analgetikum přes katetr přímo do rány, tak jsem to měla i já a díky tomu analgetikum působí pouze lokálně a neovlivňuje celé tělo. V lékárně zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kde vám bude operace provedena.
Tak díky moc, to se mi opravdu vyplatí, je to mnohem lepší, než si nechat ovlivňovat celé tělo, když bych bral prášky od bolesti…
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.