Dobrý den před rokem jsem prodělala léčbu rakoviny prsu mám 25letého syna který má pul roku bulku pod paží a bulku na varleti a nechce k doktorovi že se stydí ale já pevně doufám že ho uprosím aby šel kde bych ho měla obednat prosím o radu
Onemocnění rakovinou
Pani milado, nepisete jak je syn stary, ale v kazdem pripade by mel jit k obvodnímu lekari a ten urcite bude vedet jak dále postupovat cim drive, tim lepe.sama jsem prodělala léčbu rakoviny prsu, operaci, chemoterapii, ozarky, je to uz 10 let a zatím jsem v poradku hlavne diky tomu ze jsem sla k lekari včas. hodne stesti.
I já proděla rakovinu prsu, bude to letos 10let, jsem v pohodě„zatím“ člověk už nikdy neví. Paní Milado syn by měl jít k lekaři, nejspíš nejde o nic vážného když už stím chodí půl roku, ale i tak.Mam v okolí případ kdy 25 lety onemocněl rakovinou varlat bylo to vážne pry je zatím vše ok a to mu lékaři nedávali moc naději, ale člověk nikdy neví. Musíte ho donutit my co jsme tou rakovinou prošly máme na věci jiný pohled. Přeji hodně štěstí.
Znáte silice od spol. doTerra? piste si kde je dsehnat a vyzkoušejte tuto úžasnou moc přírody durha@seznam.cz velmikladné reference
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.