Zdravím, s manželkou máme něco vybrané z okay, chtěl bych se zeptat na zkušenost s okay?
Okay nábytek - zkušenost
U nás doma máme také spoustu vybavení z okay elektro a nemohu si vůbec na nic stěžovat. Po objednání jsem byl vždy dostatečně informovaný a vždy mi vše přišlo včas.
Já zatím nakupovala jenom nábytek přes jejich stránky a přivezli mi to
o den dřív než měli byla jsem za to ráda, takže zatím
spokojenost.
Ahoj, já se tam také chystám nakupovat obývací stěnu, máte někdo zkušenosti co se týče kvality výrobku a rychlost dodání? Díky M
@Marta Pitrová píše:
Ahoj, já se tam také chystám nakupovat obývací stěnu, máte někdo zkušenosti co se týče kvality výrobku a rychlost dodání? Díky M
Marti určitě se nebojte nakupovat, já mám s nimi dobré zkušenosti a to
jsme kupovali sedací soupravu na které sedíme každý den a kvalita sedačky
je stále výborná, dost často ji s manželem používáme i jako postel a
krásně drží, nikde známky prosezení nebo opotřebení. Máme ji 2 roky.
Opravdu mohu tento obchod doporučit
Řešila jste zpoždění doručení nebo něco takového? Zrovna objednávám, tak bych ráda znala zkušenosti nakupujících
Já myslím, že věci co jsou skladem prostě mají a hned odešlou, takže bys neměla mít problém. Já s okay.cz vždy pochodila velmi dobře. Mrkni zda třeba mají garanci doručení
S Okay bohužel zkušenost nemám, ale díval jsem se a mají tam docela pěkné věci. Dnes podle mě i levný nábytek může být kvalitní, takže bych v tom neviděl žádný problém. Já teda za sebe můžu doporučit nábytek z https://www.hmnabytek.cz/ Sám odtud několik věcí v bytě mám a naprostá spokojenost.
Nedala bych dopustit na to, když je nábytek dělaný na míru. Koho můžu doporučit, tak je tato česká firma od které mám a rozhodně to nebyla poslední věc, kterou nám do bytu dělali https://www.nabytek-mikulik.cz/…klem-matelux
Mají moc hezké skříně. Akorát bych potřebovala zcela jiné parametry, nevíte jestli je tam možná úprava nebo dělají vyloženě co mají v nabídce?
Nábytek Mikulík dělá nábytek na zakázku, takže ti udělají skříň
v jakým parametrech potřebuješ. Je to jenom o domluvě
Čauky, měla bych jeden takový tip. Pokud vybíráte nějaký nový
nábytek do bytu, tak bych určitě doporučila zkusit mrknout třeba na
bevedo.cz Nedávno jsme si vybavovali nový byt a nakonec to dopadlo tak, že
jsme všechen nábytek vybírali právě přes tuto stránku. Mají tam totiž
nábytek z různých velkých obchodů, takže je to všechno hezky na jednom
místě. Musím říct, že nám to při výběru ušetřilo hodně času.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.