Zdraví, jaká značka batohů se Vám osvědčila pro kluky? Můj syn všechno zničí, potřebuji doporučení na kvalitní značku, která má odolné materiály, děkuji.
Odolný batoh
Dobrý den, můžu z osobní zkušenost doporučit značku Beckmann. Máme od nich batoh a je opravdu z odolného materiálu, je pevný a kvalitní. Navíc i dobře vypadá a je kvalitní.
Dobrý večer, taky máme pro syna batoh Beckmann. Značku můžu vřele doporučit, je to norská značka, co vím, tak v Norsku děti chodí i několik kilometrů každý den do školy a batohy jsou k tomu uzpůsobené, takže jsou šetrné k zádům a lehoučké.
Zdravím, tak moc díky za komenty, batohy vypadají opravdu pevně, tak snad nám vydrží. Synovi jsem ho hned objednala, batoh by měl dorazit už někdy v týdnu.
Můj dospělý syn si k narozeninám přál kvalitní batoh. Nakonec jsem zainvestovala do koženého batohu. Myslím, že jsem pořídila krásný kvalitní batoh z pravé kůže a sehnala jsem ho na stránkách penezenkylp. cz.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.