Jak co nejvíce posilovat obranyschopnost a imunitu těla? Mám problém, že v zimě jsem opravdu a nezvykle často nemocná, a už nevím, jak s tím bojovat….
Obranyschopnost a imunita těla
Tak to je docela přirozené, určitě se tomu dá předcházet příjmem vitamínů, a také se dostatečně oblékat v takové zimě.
Naše teta, která byla nemocná pořád nám doporučila Recreatin, který koupíte v každé lékárně. Od toho co ho kupuji máme klid.
Tak jsem se na to ptal u nás na vesnici v lékárně a mají ho tu také, takže jsem ho koupil za necelé 4 stovky.
@Darinagabka píše:
Tak jsem se na to ptal u nás na vesnici v lékárně a mají ho tu také, takže jsem ho koupil za necelé 4 stovky.
Stačí Vám tlumit symptomy??
Ahoj, na posílení imunity zkus rakytník řešetlákový. Na https://www.herbavis.cz/ prodávají šťávu, kterou piju s vodou a na chuť je to i celkem dobrý. Rakytník je dobrý nejen na imunitu, ale má i spoustu dalších pozitivních účinků, takže je to na zimu skvělý doplněk.
© 2019 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.