Ahoj, poradíte dobrý eshop, kde mají hezké dámské oblečení za rozumnou cenu? Dáte mi tip?
Oblečení na internetu za dobrou cenu
Ahoj, doporučuji eshop Lunzo. Nakupuju u nich už dlouho a jsem spokojená. Mají velký výběr a super ceny.
Zdravím, na eshop Lunzo jsem taky slyšela chválu - hodně tam nakupujou kolegyňky z práce a co vím, jsou teda hodně spokojené. I oblečení co odtam mají, vypadá dobře.
Holky, oblečení mají fakt moc hezké a moderní, zkusím si taky u nich
něco objednat. Díky za inspiraci
Já na lunzo.cz nedám dopustit - objednávám u nich oblečení, kabelky i dekorace. Mají super materiály i ceny.
@Epilinka Ahoj! Ráda bych ti doporučila lunzo.cz. Jsem stálým zákazníkem tohohle obchodu a vždy jsem maximálně spokojená. Mají úžasné ceny a naprosto fantastické oblečení s originálními kousky.
@Epilinka ahojkyy, ze
své zkušenosti ti taky mohu doporučit lunzo.cz. Určitě nebudeš litovat,
jen objednaveej
Já jsem se celkem naučila nakupovat džíny na levných džínách,
vždycky si počkám na nějaký slevový kód od influencerek na IG a pak
shopuju zatím jsem kalhoty vracela jen
jednou, protože mi neseděly, ale doma mi jich zůstalo už asi 5 kusů. Jedny
mě vychází kolem pětistovky a to je pro mě OK.
Teď v zimě mám k oblečení ráda různé doplňky, třeba šátky a šály. Hledám inspiraci na nějaké originální vzory. Tip prosím?
Podívejte se na na www.scicanvas.cz. Mají v nabídce hodně šátků s originálním designem. Určitě si vyberete.
Děkuji za tip, neznám tuto značku, ale jsem nadšená z jejich originálního designu. Určitě si u nich nějaký hezký šátek vyberu.
Já osobně nakupuji ráda na www.lunzo.cz. Je to vlastně můj nejoblíbenější e-shop. Sice trvá delší dobu doručení, ale myslím, že na tak skvělé zboží, které nabízí, se vyplatí si počkat. Za sebe moc doporučuji!
@Rutt7 píše:
Já osobně nakupuji ráda na www.lunzo.cz. Je to vlastně můj nejoblíbenější e-shop. Sice trvá delší dobu doručení, ale myslím, že na tak skvělé zboží, které nabízí, se vyplatí si počkat. Za sebe moc doporučuji!
jak dlouho se zhruba čeká? na kvalitku si ráda počkám
@Kkalinka píše:
Já se rozhodně přidávám k zoot.cz, tam je to fakt super. Nestalo se mi, že bych nevybrala
něco takového sháním, a koukám, že to mají zrovna na zoot.cz, máte
někdo vyzkoušeno jak reagují na reklamace. Nedávno jsem tam i zahlédla
nějaké slevy, tak se vyplatí tam. T ta cena je naprosto bezkonkurenční
nakupovat.https://www.zoot.cz/polozka/1604962/zeleno-cerna-vzorovana-kosile-vila-nema
@HedivkaUrb píše:
jak dlouho se zhruba čeká? na kvalitku si ráda počkám
Už jsem od nich objednávala 4× a na balíčky jsem čekala zhruba 14 dní
u každého to bylo +/- jinak
Nevím co je podle tebe dobrá cena, ale když se podíváš na zoot, tak mívají pěkné slevy. Minulý týden jsem si koupila kozačky za polovinu z původní ceny, což je paráda.
No mně se povedlo dobře nakoupit na zootu. Vybrala jsem tam jak sobě, tak i manželovi krásnou zimní bundu, mají tam teď brutální slevy.
@jelenice pardubice píše:
Taky chcu znát podrobnosti, už dlouho hledám dobrý eshop na hadříky, a to lunzo.cz vypadá fajnéé
Je super! Už mi od nich došel balíček a jsem nadšená, za tu cenu to byl super kup. Hlavně se mi líbí, že tam mají směs všeho přes oblečení až po kuchyňské vybavení.
@SimiSimias píše:
něco takového sháním, a koukám, že to mají zrovna na zoot.cz, máte někdo vyzkoušeno jak reagují na reklamace. Nedávno jsem tam i zahlédla nějaké slevy, tak se vyplatí tam. T ta cena je naprosto bezkonkurenčnínakupovat.https://www.zoot.cz/polozka/1604962/zeleno-cerna-vzorovana-kosile-vila-nema
já jsem se zoot.cz vždy spokojena, a že mám odtama hodně kousků teda
Já taky na zoot.cz nakupuji často.. a nejvíc sobě. Mají často slevy a to se hodí, každá koruna dobrá
Vybrala jsem tam manželovi tenisky a takovou koženkovou bundičku, tak přemýšlím jestli mu to nedát na valentýna. Není to blbé?
@KristyKori píše:
Vybrala jsem tam manželovi tenisky a takovou koženkovou bundičku, tak přemýšlím jestli mu to nedát na valentýna. Není to blbé?
Proč by to bylo blbé je to dárek který využije a konkrétně zoot
má moc hezké kousky
@Resika píše:
Dámy je tu zmiňované zoot.cz, a já tam teď nakoukla a zrovna mají šaty za polovinu"!! doporučuji
tak to je bomba, ale to už asi není aktuální že?
Myslíte, že něco takového bude sedět i plnoštíhlé postavě? https://www.zoot.cz/…seline-polli
díky za názor
@Ele.Bee píše:
Myslíte, že něco takového bude sedět i plnoštíhlé postavě? https://www.zoot.cz/…seline-polli
díky za názor
Určitě… záleží co preferuješ ty. Já jsem zrovna včera na zoot.cz objednala šaty, tak jsem na to zvědavá a moc se těším
Je fakt, že ten zoot.cz má fakt široký záběr, takže na jednom místě lze koupit pro celou rodinu a velmi často mají nějaké akce, takže člověk fakt ušetří
@Tera Jalová píše:
Je fakt, že ten zoot.cz má fakt široký záběr, takže na jednom místě lze koupit pro celou rodinu a velmi často mají nějaké akce, takže člověk fakt ušetří
Přesně, poměr cena výkon fakt super.. dá se ušetřit hodně.
Joo, já když mám nakoupit celé rodině, tak to tisícovky jen lítají. Ale ten zoot.cz mi přijde, že se tam často dají vychytat dobré slevy a ceny.. ráda tam nakupuju
@Radka P1 píše:
Joo, já když mám nakoupit celé rodině, tak to tisícovky jen lítají. Ale ten zoot.cz mi přijde, že se tam často dají vychytat dobré slevy a ceny.. ráda tam nakupuju
no koukám tam zrovna teď a mají -25%, to je už teda hodně na ceně znát
Tak to je super, tak to jdu hnedka kouknout, zrovna www.zoot.cz patří poslední dobou mezi mé nejnavštěvovanější eshopy, překvapilo mě, kolik značek tam mají
@Pattty píše:
Tak to je super, tak to jdu hnedka kouknout, zrovna www.zoot.cz patří poslední dobou mezi mé nejnavštěvovanější eshopy, překvapilo mě, kolik značek tam mají
co jsi prosím koupila? ráda bych se inspirovala, po těhu mi chybí snad vše..ten zoot.cz má tak širokou nabídku, že si neumím vybrat
Tak hodně zálěží asi co sháníte.. to se takhle " na dálku" poradit nedá. Ale zoot.cz to má hezky rozřazené, hezky se tam orientuje
@LeonaLak píše:
Tak hodně záleží asi co sháníte.. to se takhle " na dálku" poradit nedá. Ale zoot.cz to má hezky rozřazené, hezky se tam orientuje
joo, taky často na www.zoot.cz nakupuji.. je mi ta stránka velice sympatická
@Riva K. píše:
Fajn, že tu zrovna zmiňujete zoot.cz, pokukuji tam po šatech, Máte odtama nějaké?
No holky…, objednala jsem ze zootu boty a došla špatná velikost, poslala
jsem tedy zpet a jako omluvu dostala slevovy kod NESEDIVAMTO na 20% do konce
cervna, coz je podle me bomba.. Zkousela jsem a jde to pouzit i vicekrat, takze
sdílím, ať můžete taky využít.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.