Zdravím, koupil jsem si ojeté auto a potřeboval bych radu ohledně výběru kol. Podle čeho mám vybírat nová kola, aby mi to na auto pasovalo?
Nová kola na auto - výběr
Podívejte se velkého techničáku, kde najdete povolený rozměr kol, který si můžete na auto nasadit. Vybíral jsem nedávno alu kola a našel jsem obchod, kde mají opravdu výběr nádherných litých kol, které na ulici jen tak nepotkáte. Dodá to autu opravdu úplně jiný rozměr.
Hele já jsem ani tak neřešil cenu jako spíš kvalitu a vzhled kol. Vybral jsem proto kola https://www.aluapneu.cz/…6x6.5j-et45/ Když se podíváte do horní části těchto stránek, tak tam najdete i konfigurátor, kde si můžete vybrat své auto z jejich seznamu nebo si tam dokonce můžete nahrát fotku vlastního auta a přikládat tam kola.
Ten eshop aluapneu.cz vypadá dobře:-) Musím ukázat manželovi zrovna
mluvil o nějakých nových kolech, tak at se koukne sem
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.