Jak hodnotíte nákup elektra z okay elektro prosím? Můžete se mi podělit o své zkušenosti?
Nákup elektra z okay elektro
Když jsem se nastěhovala do nového bytu, tak tu nebylo vůbec nic. To znamená, že jsem kompletně elektro i nábytek musela objednat. Objednávku jsem dělala právě z okay a vše bylo úplně v pořádku.
Máte teď někdo aktuálně něco objednaného z eshopu okay.cz? Zajímalo by mě za jak dlouho mi to dojde a zda to stihnu do Vánoc. dík
@monika 3 píše:
Jaká byla komunikace s obsluhou na místě? chystám se do Heršpic v Brně..
za mě naprosto v pohodě, ačkoliv já teda nakupuji více na eshopu www.okay.cz
Můžu se zeptat jak dlouho od objednání se na objednávku čeká? Tlačí mě čas, tak potřebuju mít jistotu, že mi to stihne všechno dojít.
Já na okay nakupuju dost a nikdy jsem neměla sebemenší problém Je to super obchod s výhodnýma cenama
Přes internet jsem ještě od nich nic nekupovala, ale osobně ano. Máme od nich doma pračku. Super zkušenost. Přijde mi ale, že některé věci tam mají zbytečně drahé. Hlavně třeba různé drobnosti jako redukce, kabely atd. V tomto ohledu tam mají i celkem malý výběr. Takové věci se podle mě víc vyplatí objednat třeba tady: https://pod-cenou.cz/…/elektronika
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.