Je mi 32 let a již podruhé se mi stalo, že mne začaly bolet z ničeho nic kolena, potom záda a následně celé tělo. To vše bylo doprovázeno šílenou bolestí hlavy. Vždy jsem si musela lehnout. Nakonec jsem vždy usla, po probuzení se mi ulevilo, ale v posteli jsem setrvala ještě dva dny. Zatím jsem u žádného lékaře nebyla.Děkuji za radu.
Náhlá bolest celého těla a hlavy
tak to blahopřeji cefalgie je ve vaší štěstěně náběh na migrénu. k lékaři určitě zajdět aby vás neléčil na chřipku…
Tak já měl obcas tohle taky ,naposled jsem se nechal odvézt rz do nemocnice,zacla mě bolet hlava zada trochu sem měl pocit motani hlavy ,ct,rentgen,sono zad,hlavy nic nenašli po dvou týdnech mě moje doktorka poslala na magnetickou rezonanci a našla se cévní mozková výduť ,od této chvile nehodlám nic odkládat a se vším jdu k doktorovy. Můžete mít něco jiného ale musíte to řešit.
Dobry den, tez mam tyto a to mi je 20let. Všem těm bolestem mi i boli pravé prso.mam 7měsíční dite a bojím a dost to bolí, ne víte co by to mohlo být
Dobry den, mam problemy nejak s celym telem. Zacalo to ze pri nadechnuti mam tlak neco jak brneni do rukou. pak mne zacala bolet hrudni pater a na konec nohy a bederni pater - nevydrzim dlouho sedet. Rano mne boli ruce jako kdybych je mela obrazene. jsem uz z toho zoufala
@kopri píše:
Dobry den, mam problemy nejak s celym telem. Zacalo to ze pri nadechnuti mam tlak neco jak brneni do rukou. pak mne zacala bolet hrudni pater a na konec nohy a bederni pater - nevydrzim dlouho sedet. Rano mne boli ruce jako kdybych je mela obrazene. jsem uz z toho zoufala
Me kdyz naposledy bolela hlava a takhle cele telo tak jsem to mela od krcni patere..:-/ mam sedavou praci a tak se ta bolest nedala utlumit jinak nez praskama
@puclik88 píše:
Me kdyz naposledy bolela hlava a takhle cele telo tak jsem to mela od krcni patere..:-/ mam sedavou praci a tak se ta bolest nedala utlumit jinak nez praskama
mam vyzkousene ze na bolest krcni patere je nejlepsi ataralgin.. uvolnuje svaly okolo krcni patere a tlumi bolest i pricinu bolesti. navic neni agresivni na zaludek jako dalsi prasky proti bolesti..
@puclik88 píše:
@matej.mark aha diky moc ten neznam, jeste se na neho pozeptam v lekarne
no jasne normalne v lekarne by ho tam meli mit a jeste tady odkaz na internetovou lekarnu
Editace adminem 27.10.2015 - odstranění odkazu
@matej.mark píše:
no jasne normalne v lekarne by ho tam meli mit a jeste tady odkaz na internetovou lekarnu
jeee diky i moc za odkaz tak objednavam a snad bude vse v poradku a
pomuze mi
Editace adminem 3.11.2015 - odstranění odkazu
@novoskatka píše:
Je mi 32 let a již podruhé se mi stalo, že mne začaly bolet z ničeho nic kolena, potom záda a následně celé tělo. To vše bylo doprovázeno šílenou bolestí hlavy. Vždy jsem si musela lehnout. Nakonec jsem vždy usla, po probuzení se mi ulevilo, ale v posteli jsem setrvala ještě dva dny. Zatím jsem u žádného lékaře nebyla.Děkuji za radu.
Tak přesně tohle se mi stalo již asi 3×, naposledy včera a pomohl mi na to Panadol. Nevím, zda je tomu skutečně tak, ale když jsem se pídil po příčině, vždy jsem došel k závěru, že jsem předtím vařil, stál u plotny a nadýchal se páry. Doktor mi na to řekl, že to může být určitá obrana a reakce organismu, že to není nic akutního, akorát je to těch pár hodin nepříjemné. Michal
@zunt5 píše:
Tak přesně tohle se mi stalo již asi 3×, naposledy včera a pomohl mi na to Panadol. Nevím, zda je tomu skutečně tak, ale když jsem se pídil po příčině, vždy jsem došel k závěru, že jsem předtím vařil, stál u plotny a nadýchal se páry. Doktor mi na to řekl, že to může být určitá obrana a reakce organismu, že to není nic akutního, akorát je to těch pár hodin nepříjemné. Michal
Ještě abych to upřesnil, jde o páru z brambor (brambory ve slupce,
bramborové knedlíky). No ono obecně, brambory jsou svým způsobem jedovaté,
takže smysl to má.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.