Můžete mi prosím poradit, jak zlikvidovat mravence ze zimní zahrady? Ráda jsem tam sedávala s manželem, ale teď si tam necháme cuktr do kafe, a za chvíili jsou v něm mravenci.
Mravenci na zimní zahradě
Zkuste koupit Neudorff Loxiran Mravenčí bufet, já jsem to postavila na zem ve špajzu, a za dva týdny bylo po mravencích. Koupíte ho v každém větším zahradnictví, v obi i hornbachu, dá se objednat i z internetu.
Potřeboval jsem ji na míru. Sehnal jsem firmu, která montuje kvalitní zastřešení a vyřešila mi také markýzu na zimní zahradu na míru. Dokonce jsem měl dopředu vypracovanou vizualizaci, abych věděl, jak bude vypadat.
Ano měl jsem dopředu připravenou vizualizaci. Doporučuji se podívat na stránky firmy t-shade. cz, která si nechává vyrábět zboží v Německu. Je tam velice kvalitní.
My jsme se rozhodli pro méně estetické řešení a to takové, že jsme si venek obalili zbytkami plachet , které nám zbyly po rekonstrukci. Sice to nebyl úplně nádherné, ale v létě, když prší, stejně na zahradu nikdo skrz okna nekouká a tak to pro nás bylo docela kvalitní řešení.
My teda teď plánujeme koupit na zahradu zahradní domek myslíte si, že to je dobrý nápad?
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.