Jak probíhá monitorování vozového parku ve vaší firmě? Můžete mi někdo poradit, jak to vyřešit co nejvíce efektivně?
Monitorování vozového parku
Musel jsem monitoring aut vyřešit celkem rychle, protože se nám v době pandemie hodně zvýšil rozvoz zboží a najednou jsem se musel starat o dalších 7 aut. Z původních 5 tak najednou 12 aut a to se už hlídá opravdu blbě. Máme to řešené monitoringem, kdy vidím všechna auta na jedné mapě. Mohu se tak dívat na aktuální stav, ale také na historii tras. Šetří to opravdu hodně času.
Podívejte se na stránky https://www.sherlog.cz/monitoring , kde si můžete monitoring také vyřešit. Není to drahé, platíme to měsíčně a to, co zaplatíme, se nám několikanásobně vrací v efektivitě využití aut.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.