Prosím nevíte, jestli se ještě někde dá sehnat klasické městské kolo? a popřípadě kde?
Městská kola
Ano já jsem ho kupovala pro maminku v prodejně Cyklospeciality v Praze, podívejte se na jejich eshop, tam je mají taky.
Ano mají pobočky ještě v Brně a Hradci Králové, stačí se podívat na jejich stránky do záložky prodejny, kde to najdete.
Kupoval jste někdo v poslední době elektro kolo? Poradíte mi podle čeho vybírat kvalitní elektro kolo? které bude mít slušný dojezd?
V dnešní době koupíte ekolo s dojezdem mezi 110-130 km od 30 tisíc korun, a budete mít opravdu kvalitní kolo se slušnou baterií. Jaké kolo zvažujete? silniční, horské nebo trekové?
Co se považuje za slušnou baterii? na nich se značí nějaký výkon té baterie? Chtěla bych koupit určitě trekové kolo.
Nejsilnější baterii, kterou na trhu teď seženete, je baterie o výkonu 576 Wh, pokud máte zájem o trekové e kolo, tak doporučuji se podívat na obchod fitham. cz, pořídíte tam velice kvalitní elektro kolo kolem 30 tisíc korun.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.