Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte co znamená,že mám nad prsem pihu nebo mateřské znaménko a dělají se mi natom malé černé tečky.Děkuji za odpovědi…:o)
Piha s černými tečkami
Není ani tak magor,jako doktor.A asi má vztek,že nemažete ke kožnímu,protože by to taky nemusela být ani jedna Vaše alternativa,ale rakovina.A to ten podle Vás magor mooooc nerad.
No já nevím,ale jeho odpověd se mi zdála bebormální chtěla jsem poradit a místo toho se mám nechat někde vyvěsit…:o(..To mi moc neporadil…:O(
Doktore,plácáte a štvete už i mně a to je co říct.A Vám radím opravdu jděte na kožní a nechte se vyšetřit,z popisu nic nepozná ani ten kecka House,ale rakovina kůže by to mohla být.Určitě se ráda sluníte,že.
No Bábino,právě toho se obávám,že by to mohla být rakovina kůže.Můj otec nato zemřel a proto mám veliký strach jít k doktorovi.ALe budu se muset už odhodlat.Jinak Vám děkuji za ochotu…:o)
a vy si myslíte že jsem na to nepomyslel?? proč asi myslíte že do vás
rejpu?! ..jo vy mě neznáte..ale bábina ano…
a jak už jsme tu jednou psal, ten doktor vás nekousne…dál nemám co říci,
neb jsem vyčerpal kvootu zbytečnejch slov pro ...........kožní problém.
a kdybych byl chytrý…měl bych o 60bodů IQ mín…pak bych byl
chytrý…
jo já vím..ale ten sarkasmus vám nejde…
nic méně pokud měl váš otec rakovinu kůže, je určité procento že jí
můžete mít taky, proto nevím naco čekáte..běžte prostě tam..a berte to
s nadhledem - je lepší zjistit něco krutého dřív než pozdě! i přes to
že se bojíte lékařů.
Ok,tak děkuji…:o)…Snad to dopadne dobře a ne,tak jak si myslím.Ale vůbec mě to nebolí,tak to bude určitě v pohodě,nebo já už nevím???
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.