Ma prosím někdo návod na výrobu masti z konopí a jeho užitím v praxi?
Lupénka a mast z konopí
Návod na mast z konopí tady asi neseženete ,ale pokud se týká lupénky,chce to nejprve vyčistit krev a to důkladně dietou,.Návod na ní mají v každé větší lékárně.A určitě bylinkovým čajem po dobu alespoň 6 týdnů.Čaj,který Vám napíši se pije 3× denně aje to 5Ogkořene sersaparilly,2Ognať a kořen čekanky,15gnať dobromysli(oregano),1Og jehlice trnité a 5g nať zemědýmu.Čaj připravýte z 1 polévkové lžíce bylin na šálek horké vody.Dobré je přidat zinek s vitamínem A.Podává se ve velkých dávkách zinek až 6Omg a A vtamín až 6O OOOmj.na den .Podle rozsahu nemoci až 6 týdnů.Vámi požadovaný návod tu nedostanete,ale hledejte,jak se bylinkové masti vyrábí.
Je spousta receptů na netu, já to dělám následovně.
Vařím ze sádla, nesoleného.
2 kostky-půl kila sádla nechám rozpustit, do něj nasypu konopí, tolik, ať
je to husté, vařím ve vodní lázni 4 hodiny, sem tam promíchám a nechám
týden v chladu.po týdnu opět ve vodní lázni rozehřeji a vařím v ní
min. 1 hod. Toto opakuji 4 krát.
Mast účinkuje, při bolestech kloubů do ní přidávám čili papričky, ale
to již nepoužívám na lupénku.
Při pravidelném mazání dělá zázraky.
Taktéž při bolestech svalů.
Konopná mast 3 Mastička z konopí
Suroviny:
- při normální teplotě usušené samičí rostliny konopí, ručně rozdrcené ( nikoliv na prášek)
- 100 procentní rostlinný tuk na smažení - např.: IVA, VISA, LUKANA; nelze použít vyškvařené vepřové sádlo
Postup:
250g tuku dáme v hlubokém pekáči do trouby vyhřáté na 110°C.
Po jeho rozpuštění přidáme 50g konopí a rozmícháme dřevěnou
vařečkou.
Teplotu udržujeme na 110°C po dobu 3 hodin a občas promícháme.
Po 3 hodinách luhování vypneme troubu a necháme 24 hodin stát.
Poté opět zahřejeme na 110°C na dobu 3 hodin a občas promícháme.
Necháme vychladnout tak, aby tuk byl ještě tekutý a prolisujeme jej přes
plátýnko ( např. hadr z prostěradla).
Mastička je hotova a plníme ji, pokud moľno ještě tekutou, do
kelímků.
Zbylý konopný odpad lze ještě jednou vyluhovat. Postup je stejný, pouze použijeme poloviční množství tuku. Kvalita a účinky jsou stejně dobré jako u mastičky vzniklé z prvního luhování.
Účinky:
Mast má antivirové, antibiotické, protiplísnové účinky. Pomáhá při
zánětech, opruzeninách, proleženinách, oparech, exémech, poúrazových
artrózách, bércových vředech, tlumí artritické bolesti atd.
Aplikace:
Jednou až třikrát denně potřebná místa slabě natřít. Vyjímečně se
může objevit přecitlivělá reakce v místě aplikace napuchnutím
V případě jakýchkoli nemocí si nejdříve vyčistěte krev pouze
čistě přírodní Goji bez pasterizace, opakuji bez pasterizace. Jak dávkovat
a vše k tomu sdělím. Můj email antoniejulie@seznam.cz
Podívejte se zde co Goji v krvi dokáže
Na YouTube si najdětě
Dr Vega krev pacienta před a po konzumaci GOJI
Musím říct, že mi velmi pomáhají CutisHelp konopná mast na ošetření
těla a šampon na ošetření hlavy.
Já jsem vyráběla domácí konopnou mast podle tohoto
receptu a používám jí na (skoro) všechno Tak doufám, že recept někomu pomůže
Mě se podařilo díky téhle masti a CBD oleji,
který jsem užívala vnitřně úplně vyléčit lupenku. Přeji
hezký den
Já bych ji sama teda nevyráběla, ti, co to dělají určitě znají všechny vlastnosti, složky, poměry a tak..a není to taková palba si koupit nějaký balzám
Já bych si mast také nevyráběla sama. Bála bych se, že nebude účinná. Ublížit si s ní asi nemůžeš, ale kdyby byla špatně vyrobená, tak je to akorát ztráta času. Já si objednávám CBD krém z obchodu cibdol a pokaždé si objednám dva, abych měla dopravu zdarma a vystačí mi zhruba na tři měsíce.
Začal jsem mít velký problém s lupénkou, kterou jsem měl na kloubech. Začalo to na loktech, potom kolena, pak ostatní klouby na rukou atd… Vypadalo to hrozně a dost mě to trápilo. Se začátkem užívání CBD oleje https://www.cbdcko.cz/…lej-10-10ml/ se mi to začalo rychle lepšit. Je to čistě přírodní, žádná chemie a je to legální. Je velký rozdíl mezi užívání CBD a THC
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.