Můžete mi prosím někdo poradit s výběrem kvalitního lubrikačního gelu, a výběru sexy prádla, které je kvalitní, a nevydrží jen pár aktů?
Lubrikanty a sexy prádlo
Já mám dobrou zkušenosti s lubrikačním gelem na vodní bázi, co jsem měla před tím, tak byl problém, že ani já, ani přítel to nemohl umýt z těla.
Ano, kupuji si je z eshopu e-kondomy.cz, vždy po aktu normálně skočíme do sprchy, a jde to hned dolů.
A na tech strankach www.e-kondomy.cz se da objednat i to erotické pradlo? Ten lubrigační gel bych si tam taky objednala. Ale schanim právě i nějake kvalitní prádlo.
Ano maji tam i pradlo. Sem si tam objednala minuly měsíc. Mají velky výběr, sem vubec nevědela jaky si mam koupit.
Tak sem si tam objednala pár věciček. Zboží dorazilo do 3 dnů. Krásně zabalené. Ani ppl nevědelo co v tom balíčku je, což sem ráda. A zboží kvalitní, prádlo krásně sedí. Za mě velká spokojenost.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.