Dobry den, prosim Vam pomozte mi. Beru leky Lyrika a strasne jsem pribrala,
skoro nic nejim, cvicim a stale mi jde vaha nahoru. Jsem uz nestastna a nevim co
mam delat.
Z 53kg, jsem na vaze 70kg a uz jsem z toho naprosto znicena. Je mi hrozne a
opravdu se z toho uz hroutim, jak se strasne citim a mam pocit, ze uz to
nezvladnu. Daji si tyto leky nahradit jinyma, po kterych mi vaha opet spadne, na
vahu co jsem mela, nebo je to uplne ztracene a neda se nic delat? Prosim pomozte
mi, ja uz takhle dal nemuzu. Dekuji
Lek Lyrika-Pregabalin cim ji nahradit? A jak si pomoci?
Ze samotného léku nemůžete přibrat, těch 20 kilo jste přibrala, že mnohem víc jíte, protože vám asi víc chutná. Já sám, co bych za to dal, kdybych trochu přibral na váze, a přitom beru také různé psychofarmaka, a stále mám hluboko pod váhu. Jestli věříte, že přibýváte po Lyrice, tak zkuste jí přestat užívat a nahradit jí jakýmkoliv jiným lékem proti úzkosti, a já věřím, že budete mít problémy s nadváhou stále.
Já mám s lékem zkušenosti dobré, ale zeptejte se u doktora či v lékárně. Diskuze na internetu nejsou zrovna důvěryhodný zdroj informací…
Ahoj, také jsem přibrala, ale je to spíš tim, že je člověk línej si a nehýbe se. Teď jsem začala jist dietu 5+2, tzn. 5 dni jist a mezi tim pokládat dva dny s příjmem max. 500 kal. Je to bezvadný, protože hubnu, což mé motivuje. Jsem s tímto stravováním moc spokojena a myslím, že ho budu držet po zbytek života. A hlavně, to že hubnu a mam dobře léky, mi psychicky prospiva.
Nemáte pravdu. Tvrdil to i můj manžel, že ze samotného léku nemůže přibrat. Až do té, doby kdy začal brát Mirtazen na spaní, protože při stavbě chaty a neustálými problémy s řemeslníky, přestal spávat. A ejhle, hned měl 10 kilo nahoře. Přitom jí stejně jak dřív, jezdí na kole, hýbe se. Prostě to tak je. Tyto prášky zadržují tekutinu v těle, měni metabolizmus, fungování enzymů.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.