Máte někdo zkušenost s kvalitním zabezpečením auta? Má cenu kupovat nějaký GPS vyhledávací systém?
Kvalitní zabezpečení auta - jaký systém?
No pokud chcete něco opravdu kvalitního, tak to cenu nemá, protože signál gps se dá téměř bez problémů zarušit. To už není dnes pro zloděje žádnou překážkou. Použijí rušičku, která gps zabezpečení znemožní odeslat údaje o své aktuální poloze. Já chtěl kvalitní zabezpečení a řešil jsem to u firmy, která provozuje vlastní rádiovou síť, která je nezarušitelná. Dají vám do auta jednotku, která auto hlídá 24/7 a v případě odcizení okamžitě informuje centrálu. Ta hned volá vlastníkovi auta a pokud se nedovolá, tak vyráží i s policií.
Auto máme zabezpečeno od https://www.sherlog.cz/zabezpeceni . Vzal jsem to na operák, takže platím měsíčně jen malou částku a mám klid, že mi auto nikdo nezcizí.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.