Máte tu prosím někdo zkušenosti, které žrádlo je pro psa ideální? které se dobře tráví?
Kvalitní psí žrádlo
Jestli má problémy, tak našemu pomohlo, když jsem mu začala kupovat konzervy s pouze jedním proteinem, díky kterému se mi trávilo opravdu lehce.
Podívejte se na konzervy BRIT MONO PROTEIN, jednu konzervu koupíte jen za 44 korun, a víte, že pro svého psa kupujete to nejlepší.
My kupujeme granule Royal Canin. Patří rozhodně mezi ty dražší, ale u obyčejnějších jsme mívali problem, že je psi ani nechtěli někdy jíst. Brit bude asi taky dobrá volba.
Na Functional snack jsem se dívala na stránkách Britu. Pejskovi určitě nějaký koupím, chci, aby byl spokojený.
Uvažuji o změně krmiva u našeho staršího pejska, potřebuje nějaké dietnější a šetrnější. Veterinář doporučil www.krmivo-brit.cz. Na webu mají hodně kladných recenzí.
Také mám psa alergika a monoproteinové konzervy mu perfektně vyhovují, u nás byli hlavně průjmy, drbání až do krve a vylísání srsti.
Souhlasím, taky máme psího alergika, takže za nás a našeho pejska je super https://krmivo-brit.cz/cs/produkty?….
Na citlivé zažívání bych nejenom dávala kvalitnější granule, ale
ještě i nějaký preventivní sorbent
, který by to zažívání a potíže mohl zmírnit.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.