Ahojte. Kde kupujete ponožky? Nějaké které jsou opravdu kvalitní?
Máme problém s tím, že se všeci rychle prošoupou…ale botama si myslím,
že to není.
Kvalitní ponožky
Zdravím,
určitě mrkni na eshop: o3v.cz česká výroba, super ceny, x druhů
ponožek, se silnější patou, špičkou, na sport…
Velká spokojenost z mé strany.
Dívala jsem se na takové ty vtipné ponožky, které mají různý motiv nebo nápis. Jak kvalitní ty ponožky jsou? Jsou z kvalitní bavlny a nesmrdí v tom hned noha tak, jako tomu je u levných ponožek? Nejsou dražší jen kvůli tomu potisku?
To by mě také zajímalo, kolikrát jsem se už dívala, že bych je koupila jako dárek pro někoho, ale pak jsem si říkala, že raději koupím kvalitní ponožky, které vydrží.
Já mám tento druh ponožek ráda a jiné už skoro ani nemám. Objednávám si kvalitní vtipné ponožky z obchodu https://www.fajntricko.cz/ , kde se dá koupit pár za 179 Kč a dopravu mají od 1000 Kč zdarma. Ponožky si i po několika vypráních stále drží zářivou barvu.
Už několik let kupuju jenom v Decathlonu, manžel byl vždycky ras na ponožky, ale tyhle mu vydrží neskutečně dlouho, stejně tak i dceři a mě.
@Sluníčko09 píše:
Už několik let kupuju jenom v Decathlonu, manžel byl vždycky ras na ponožky, ale tyhle mu vydrží neskutečně dlouho, stejně tak i dceři a mě.
Pravda, decathlon má super ponožky, kupuju tam ale i vše ostatní, dlouho
to vydrží a není vidět opotřebení, nošení, za mě super
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.