Dávala jsem dlouhou dobu jednu značku granulí pro kočku, ale v poslední době mi to už vůbec nechce žrát. Stalo se to někomu?
Krmení pro kočky
Vyzkoušejte jinou značku, tam není lehčí cesta. U nás to bylo to stejné. Stačilo se podívat po více kvalitních granulích a zase bylo vše v pohodě.
Vy teda pořizujete jen jednu značku krmiva? A mohla bych se zeptat, jak celkově dáváte stravu kočce? nějaké rady nebo návody, aby byla co nejvíc spokojená?
Celkově dostává krmivo Brit, kde se to dá poskládat na velice dobrou vyváženou stravu. Teď jsem začala dávat i Brit Care Cat Paste. Je to pasta bohatá na bílkoviny, která zajišťuje dobrou průchodnost a kočka ji sežere s chutí.
Zkuste koupit trochu něco jiného, taky se nám to kdysi stalo. Brala jsem
přímo krmivo od veterináře, ale po pár měsících ho přestala žrát, tak
mi kamarádka doporučila tento
e-shop a od té doby beru krmivo jenom tam, přivezou mi to přímo domů a
alespoň se s tím nemusím tahat .
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.