Máte doma někdo koupací sud, který využíváte pravidelně?
Koupací sud - máte ho doma?
Koupil jsem ho, protože si ho manželka strašně přála. Teď ho používáme téměř každý den, protože k němu máme i kamna k jeho vytápění. Je to opravdu super relax, který nás dokáže vždy dobít.
Koupil jsem ten největší koupací sud s průměrem dvou metrů http://koupacisudy-bef.cz/…i-sud-o-2-m/ Je udělán z kvalitního materiálu a hlavně perfektní jsou na tom ty kamna. Zatopíte a máte teplou vodu, takže osvěžení a romantika v jednom.
Taky jsem na ty koupací sudy koukal a není to vlastně špatný nápad. Nejsem si ale jistý, jestli bych něco takového na zahradě úplně chtěl. Myslím si, že pokud se chce člověk vykoupat, tak jsou lepší varianty. Klasika je třeba nadzemní bazén. Pokud chce ale člověk trochu spojení s přírodou, tak nejsou špatná taková ta koupací zahradní jezírka
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.