Zdravím, jak to máte s kosmetikou, používáte klasiku z drogérie nebo máte zkušenost s přírodní kosmetikou? Co Vám vyhovuje?
Kosmetika - jaká Vám vyhovuje?
Ahoj, já jsem si oblíbila značku značku Couleur Caramel. Značka je přírodní, BIO, bez dráždivých, chemických látek. Mě strašně vyhovuje.
Zdravím, já používám jedině přírodní kosmetiku, vůbec nekupuju klasiku v drogérii. Značka Couleur Caramel je skvělá, kupuju ještě i Urtekram.
@Šárka Volná Já kosmetiku objednávám přímo na stránkách značky, tady máte odkaz couleur-caramel.cz
@Halinaaaaa píše:
Má zde někdo zkušenost s kosmetikou značek Armina, Louise émoi, Aloha senses?
Já ji znám pouze ze stránky www.wereco.store.cz, ale ještě jsem nezakoupila.. co konkrétně sháníte?
Doporučovala jsem i jinde, ale já nedám napustit na toto :https://www. wereco. store/p/pletove-serum-mark-organic-oil-lemongrass-s-merunkovym-hroznovym-olejem-a-vitaminem-e-30-ml
Prosím doporučíte mi aromaolej na bolest hlavy a časté migrény? Chtěla bych zakoupit na již zmiňovaném wereco.store.cz. Děkuji mnohokrát
Já se úplně přesně v aromaterapii nevyznám, ale na tom wereco. store kupuju hodně kosmetiky..a toto je teda moc super : https://www. wereco. store/p/medarek-zinkova-mast-s-propolisem
Já dlouho hledám nějakou vhodnou stránku, kde bych na jednom místě koupila třeba ekovýrobky, kosmetiku atd.. chtěla bych něco šetrného ale neutratit milion.. máte někdo nějaké doporučení?
Tak já kupuji kosmetiku na wereco.store.cz a mají tam i sekci eko domácnost.. takže to by ti mohlo vyhovovat.
@Popinkaka píše:
Jakou značku nebo které výrobky tam kupuješ?
Především značky Armina, Louise émoi, Aloha senses..jsem s nima moc spokojená
@Rencča22 píše:
Především značky Armina, Louise émoi, Aloha senses..jsem s nima moc spokojená
A které výrobky? koukám teď taky…
@Ierafotka22 píše:
Asi je nejlehčí kouknout na ty stránky wereco.store.cz, tam je vše pěkně vždy k výrobku napsáno
no teda.. to čučím, že stránku znáte. Já jsem tam šla původně pro
čistič, ale samozřejmě jsem taky neodolala a koupila i spoustu jiných
srandiček
Sehnat dobrou biokosmetiku je fakt zázrak, ráda bych našla stránku, kde je třeba i dekorativka i péče o pleť
@AStaňa11 píše:
Tak já kupuji kosmetiku na wereco.store.cz a mají tam i sekci eko domácnost.. takže to by ti mohlo vyhovovat.
co tam prosím kupuješ?
@Ierafotka22 píše:
Asi je nejlehčí kouknout na ty stránky wereco.store.cz, tam je vše pěkně vždy k výrobku napsáno
co za konkrétní výrobky kupuješ?
Já nakupuji teda taky víceméně jen na www.wereco.store.cz, mám to tam vyzkoušené a jsem spokojená
@Heeleena píše:
Já nakupuji teda taky víceméně jen na www.wereco.store.cz, mám to tam vyzkoušené a jsem spokojená
nemáte z toho wereco.store.cz něco i na suchou pleť? Kór teď v létě je to dost náročné
@Vandelina a. píše:
nemáte z toho wereco.store.cz něco i na suchou pleť? Kór teď v létě je to dost náročné
zadejte do filtru na stránky a najde vám to možné výrobky
@PajakaLLL píše:
zadejte do filtru na stránky a najde vám to možné výrobky
jooo, wereco.store.cz je supeeer
@Lucinak luna píše:
jooo, wereco.store.cz je supeeer
co tam berete? nemáte vyzkoušeno třeba toto? https://www. wereco. store/p/i-m-naturkosmetik-phyto-balance-cistici-gel-na-smisenou-a-mastnou-plet-150-ml
Já tam kromě kosmetiky beru i eko čističe a věci na aromku- Je super, že na jednom místě najdu tolik věcí.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.