Dobrý den, zajímalo by mě jestli bych tady narazila na někoho kdo měl nebo má problémy s ekzémem a vyzkoušel na ně konopné mastičky?
Konopné mastičky
Ekzém se mi dostal do takové fáze, že jsem se nakonec rozhodla vyzkoušet cbd jak olej, tak i mastičku a i když jsem byla celou dobu proti tomu a nevěřila jsem, že by mi něco takového pomohlo, tak zrovna cbd produktům vděčím za to, že mi ekzém začal ustupovat.
Můj děda trpí těžkou formou lupénky. 3 roky užívá konopnou mast s aktivním THC (domácí výroba) a ne že se mu lupénka zlepšila cca o 60%, ale má i skvělou náladu. Mast taktéž pozitivně účinkuje na bolesti zad, kloubů, migrény. Nejsem hulič a marihuanu jsem nikdy moc nepreferoval, ale co se týče použití masti, tak mohu jen doporučit.
Blambula
Ahoj,
já trpím na ekzémy od dětství a konopný produkty jsou to jediné, které
mi dokáží reálně pomoci. Koukněte tady na článek: https://www.canatura.com/…ich-obtizich
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.