Jak je to s kojením, když si nechám upravit prsa? Nemůže to pak udělat nějaké problémy?
Kojení po plastice prsou
Plastika prsou nemá na kojení vůbec vliv. Z toho opravdu nemusíte mít vůbec strach, že by to mohlo mít nějaký dopad. Mluvím takhle jistě, protože to vím z vlastní zkušenosti. Nechala jsem si upravit prsa a teď bez problémů kojím. Za sebe ale doporučuji si vybrat opravdu dobře kliniku, kde si prsa necháte udělat.
Takže mi dokážete poradit, kde jste si nechávala prsa dělat? Kde je to tedy dobré a byla jste spokojená?
Jasně, já jsem si vybrala kliniku https://www.perfectclinic.cz/…tseni-prsou/ , kde používají implantáty, které jsou schválené k používání i v USA. Tam mají daleko přísnější pravidla, než jsou u nás.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.