Já třeba s chřipkou dřív mívala dost velké problémy. Několikrát u mě měla i dost těžký průběh. Právě to mě nakonec donutilo k tomu se proti ní nechat očkovat od své praktické lékařky . Je pravda, že od té doby jsem ji sice párkrát chytla, ale už to naštěstí nebylo tak strašné a vždy bylo během pár dní po chřipce.
Chřipka - diskuze
Já jsem si našla takový štít proti chřipce, a to bylinnou tinkturu, která velmi pozitivně ovlivňuje imunitní systém těla a chrání ho proti chřipce. Jsem naprosto spokojená, protože funguje opravdu spolehlivě. Ideální je používat tinkturu pravidelně.
Jakou bylinnou tinkturu? Já mám ráda když se tohle vše dá řešit přírodně, tak bych to také případně prosím vyzkoušela.
Pokud by jste to chtěla vyzkoušet, tak se určitě podívejte na stránky obchodu Litlolo, kde najdete kompletně přírodní kvalitní kosmetiku a přípravky. Pokud se jedná o bylinnou tinkturu, tak se podívejte na https://www.litlolo.cz/…-e101556.htm
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.