Ahoj, máte tu někdo zkušenost, jak funguje kamera ke skrytému natáčení? Lépe řečeno kamera na mystery shopping?
Kamera ke skrytému natáčení
Jelikož jsem od fochu, tak mohu říct, že dnešní doba už nabízí opravdu mnoho možností jak tohle řešit. Můžete si koupit skrytou kameru téměř ve všem, co vás napadne. Například propiska, klíče od auta, zapalovač nebo třeba i kravata. Je toho opravdu hodně, spíš to chce vymyslet v jaké situaci a kde chcete natáčet a podle toho potom hledat skrytou kameru.
Mohla bych vědět, kde to všechno prodávají? Kde bych se na takové skryté kamery mohla podívat? Ono by se to pak asi také lépe vymýšlelo, když by člověk věděl, jaké má vlastně možnosti.
Zkuste se podívat na stránky internetového obchodu, kde se specializují na špionážní techniku https://www.1obchod.com/…kryte-kamery Mají tam opravdu výběr a co jsem tam kupovala, tak jsem byla se zbožím spokojená. Mají rychlé doručení a ke všemu mi vždy také přišel přehledný český návod.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.