Je zdravé číst pro dítě několik hodin denně? moje dítě čte až 7 hodin denně
Je zdravé číst pro dítě několik hodin denně?
Tak to je opravdu hodně, tak já myslím, že když na to má hodně světla, tak by to nemělo ničemu vadit, a co čte? že u toho vydrží tak dlouho?
No to vydrží hodně, taky pořád nakupuji nějaké knížky, dost se mi teď osvědčil eshop *****, mají tam nejlevnější knížky na trhu edit admin: smazán odkaz
Přečtěte si pravidla diskuse. Nedovolená reklama, odkazy na www...zakázány.
To, že čte hodně, je fajn a určitě je to dnes světlá výjimka. Taky ale je zapotřebí trochu zdravého pohybu, proběhnout se, zasportovat si.
To je opravdu super, že má tak kladný vztah ke čtení, taky nakupujeme na albatrosu často, mají tam toho opravdu hodně a občas dobré akce
Láska ke knihám je skvělá věc, rozhodně neuškodí, ale jak už tu někdo napsal, musí být i trochu toho zdravého pohybu.
Je skvělé, že Vaše dítě rádo čte, ale vše by se mělo brát
s rezervou a vyhnat dítě taky ven aby se proběhlo, zacvičilo a trávilo
čas s jinými dětmi
V dnešní době se to už moc nevidí aby děti tak hodně četli, určitě
je to super, ale měl by trávit čas i venku s dětmi
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.