Stačí nysypat kypřící prášek, přes něj neprojdou, hezky se mu vyhýbají
Jak na mravence v domě?
Zdravím, nejlepší co se mi osvědčilo je maxforce LN…zabralo to po prvním dni…domečky, ocet a jiné jsou zbytečné, vždy se mravenci objevili znovu…maxforce LN funguje okamžitě
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se jmenoval přípravek na mravence co jste použila a pomohlo to. Bojujeme s mravenci a taky ty potvory snad spasou vše. Moc děkuji za odpověď Šárka
Mravenců jsme měli mraky, uklidila jsem a do 15 minut jich bylo vidět 60 na m2 na chodbičce. Vyzkoušela jsem různé koření, pr do peč, deratizátora taky, prostě o ničem. Pak jsem na netu našla, že někomu pomohl jen tetrachlor z hasičáku. Vyzkoušeno, výborné, na půl roku byl klid a začli znovu…Jenže problém je v tom, že ten tetrachlor se už nevyrábí a ta náhrada je k ničemu. Prostě jsem opět na nule…zase hledat a zkoušet…
Ahoj, taky bojuji s mravenci a vyzkoušela jsem zubní pastu, která někdy
funguje a někdy ne (možná, že jiná značka asi taky udělá své). Fluora
zabírala, ale Odol nefunguje. Hřebíček nasypaný podél zdí i na stole
vůbec nevadí. Obejdou ho jako nic. Zkoušela jsem i čáru křídou, ale
přelezou jí jako nic. Včera kamarádka poradila dobrý tip: Jednou zapomněla
na noc zavřít myčku a ráno zjistila, že ty potvory nalezly do myčky, aby
se nažraly. Takže myčku zavřela, pustila a bylo vystaráno . A ještě taky jednou po mejdanu vlezli do
panáku na nedopitou broskvovou vodku, ožrali se jako čuňata a utopili
. Broskvovou vodku nemáme, ale myčku
zkusím.
Bohužel insekticidy z drogérie nejsou při likvidaci mravenců v domácnosti spolehlivé. Mravenci sice po postřiku opustí původní trasu…
Dobry den,
nemate nekdo zkusenost s mravencim bufetem znacky Bros??? Zatim se jen tak
ochomitaji kolem, ale ze by se na nejvrhli, to rict nemuzu. Predem dekuji za reakce.
Je to neustálý boj, kolem domu všude rozhazuju lógr z kávy - každý týden, stříkám aceton, a ještě růžový prášek Cytrol dust, tohle kombinuju a nesmím usnout na vavřínech…
Dobrý den, zkuste nenechávat na lince, stole a tak nic sladkého, co by mohlo mravence vábit. Jestli i tak k vám rádi chodí, tak zkuste jim přehradit „dálnici“ něčím, co nemají rádi. Na *** jsem se dočetla, že to jsou třeba aromatické bylinky jako je hřebíček, majoránka atd. Taky někteří radí mycí prostředek na nádobí.
Edit admin - odkaz
Nejlépe se mi osvědčil přípravek Cytrol forte, nevím, zda je běžne ke koupi, používají jej profesionální firmy, zabývající se odhmyzením.
Ahoj nemate prosim někdo zkusenosti s navnadovyma dozama na mravence? Mame je v kuchyni a bojuju s nima uz od zacatku jara..
@jarka.modra Ahojky, cetla jsem clanek, ze to je nejlepsi Loxiran mravenci bufet. Mravenec odnese modrý roztok do mraveniste a nakrmi se tim i kralovna a larvy a ostatní a zahubi je to.
@puclik88 Presne něco
takoveho jsem hledala, uz nevim co vsechno vyzkouset, tak se na to mrknu a
kdyztak si to objednam a vyzkousim. Zni to ucinne. diky
Já jsem vyzkoušela několik způsobů, ale pomohla jsem si vždy jen na pár dnů, a pak jsem je tam zase měla… nakonec jsem narazila v hornbachu na mravenčí bufet, a od té doby máme pokoje.
Nám vždycky pomohl klasický Biolit (zrovna jsem ho tady kupoval), nastříkat - pořádně, pak nejlépe opustit ta pár hodin byt a pak pořádně vyčistit (popř. vydesinfikovat).
© 2019 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.