Dobrý den všem, moje dcera má za poslední rok počtvrté anginu (květen 2011, srpen 2011, prosinec 2012 a teď znovu). Dočetla jsem se, že je to způsobeno hlavně slabou imunitou. Můžete mi prosím poradit, jak dětskou imunitu posílit? Jinak dcerku nic netrápí, je to vitální a radostné dítě (4,5roku). Ale jelikož má za sebou už jednu kůru Pendeponu, kterou nelibě nesla, ráda bych ji toho ušetřila. Děkuji.
Imunita x angína u dětí
Tak to znam, muj syn od narozeni mel porad problemy s nachlazenim..navic v 9 mesici jsem ho musela dat do soukrome skolky a to nebyl tyden kdy by nebyl nemocny…muj doktor je hodne na prirodni produkty a doporucil mi na posileni imunity Hlivu ustricnou, prodava se jako sirup a malymu moc chutna…navic fakt pomaha (cca 8 mesicu nebyl nemocny). Poptej se v lekarne
Hezký den, rozhodně taky můžu doporučit hlívu ústřičnou. Ale kupuji imunit, s dárkem a mickey mousem na obalu. Jsou to cucací bonbony a dětem moc chutnají. Vyplatí se to, když pak člověk nemusí být dvakrát za měsíc na paragrafu.
Jeste, ze jsme narazily na neco co muze pomoci, ze? A jak rika Dasa, nebyt stale jen doma na
paragrafu. Tu hlivu co mi uzivame v podobe sirupu je s prichuti hrusky, visne
a pomerance tusim a vzdycky k tomu je darek postavicek ze Ctyrlistku…no
proste neco pro deti
Tak hodne stesti
že jsem onemocněla společně se svým synem angínou, když mu bylo pět
let. Trvalo to dlouho a pořád se to vracelo, tak jsem na doporučení doktorky
začala brát Wobenzym a Davídkovi jsem dávala podle doporučenýho
dávkování pro děti. Tuším jedna tabletka na deset kilo váhy malého. Tak snad to pomůže, ono to urychluje průběh
a tím zkracuje.
dobry den, mam 4 deti a 2 vnuky a mohu jen poradit z vlastni zkusenosti ze tuk ci maso nebo jakakoliv forma z KOHOUTA (polevka) ma vysoky obsah imunitnich latek neznam u deti chripy ci anginy to uz vubec nee.sem tam rymecka ale tak 2-3dny a jen tak aby se nereklo.detska lekarka mi potvrdila ze JE TO MOZNE.a deti mam 23,21,17,6.vim ze neni snadne sehnat kohouta a jeste ve forme tak jako kupujeme kure ,ale co bychom neudelali pro nase deti. preji vsem mnoho mnoho zdravicka
Přeji všem pěkný den,
wobenzym mi byl také doporučen pediatričkou pro mého sedmiletého syna. Bral
ho cca 3 měsíce a moc mu to pomohlo. Angíny jsme se zcela zbavili do tří
týdnů bez žádných následků. Jen mě upozornila, že někomu trvá déle
než si na přísun enzymů zvykne. Mezi nežádoucí účinky patří
například průjem. Za syna můžu říci, že žádné problémy neměl.
Dlouhodobě posilujeme iminutiy dětí přísunem vitaminu v ovoci a probiotiky. Osvědčené máme Biopron Baby nebo Biopron Méďa.
Dobrý den, milé maminky,
dnes 7.11.2016 bude pro vás otevřena imunologická
poradna s paní doktorkou Vančíkovou, odbornicí na dětskou imunologii a
alergologii. Paní doktorka bude na Vaše dotazy odpovídat živě od
7.11.2016 od 10:30 do 14:00.
Těšíme se na Vaše otázky
tým Vitalion.cz
@kamtcha píše:
Dlouhodobě posilujeme iminutiy dětí přísunem vitaminu v ovoci a probiotiky. Osvědčené máme Biopron Baby nebo Biopron Méďa.
Je „super“ navykat dítě odmala na komerční produkty, jejichž
účelem je zisk výrobce nadřazený prospěchu uživatele.
Nedávno se mi dostaly do rukou 2 knihy knihy od věřící odbornice na mozek,
která svými výzkumy dokazuje pravdivost Božího slova a jeho principů pro
život. Také ukazuje, jak je zdravotnictví paralyzované, když z něj byla
odstraněna pravá podstata člověka a nezaměřuje se na celý životní
příběh jednotlivce, ale omezuje se JEN na symptomy. V těch knížkách je
spousta velmi důležitých vědeckých a praktických informací o fungování
mozku a jeho poškození mnoha toxickými vlivy s destruktivním efektem pro
organismus i všechny oblasti života.
http://jdem.cz/equkk4 - Zlomené srdce!!! http://jdem.cz/eqt946 -
Zavirovaný mozek
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.